Na tezgi godišnjih doba (Sandro Slavnić)

1.6K

Na tezgi godišnjih doba predstavlja, mogu slobodno da kažem, kolekciju inspirativnih i motivišućih poruka. Verujem da je većina koja ima instagram bar jednom negde videla neki od Sandrovih objava, makar na nečijem storiju. Sandro se na instagramu „krije“ iza korisničkog imena @sandrotellingstories.

Ovde nema šta puno da se piše i priča. Knjiga je jednostavno nešto što bi svaka osoba trebalo da ima i to uz sebe što češće. Toliko sam poruka izdvojio kao citate da sam shvatio da je bespotrebno obeležavati broj stranice, najbolje je da opet čitam ispočetka kad budem hteo. A brzo se čita!

I ima dosta toga da se pročita! Sandro je neko ko bez pardona i ustručavanja gađa pravo u metu. Većinu stvari sam i ranije mislio, ali nekako kad dođe ovako upakovana neka misao, čini mi se da dobije na jačini i snazi, osećam se odgovornim da krenem za njom, jer mi se dopada. Osećam se kao da je bitno da poslušam i uradim baš tako. Motivacija je ogromna i pršti sa svake od stranica i u ovo vreme kada se vrlo lako eksponiramo, oni koji imaju problem sa samopouzdanjem između ostalog i ovde mogu dobiti taj neophodni vetar u leđa.

Ne kažem da je ova knjiga lek za samopouzdanje ili bilo koji drugi problem slične vrste. Ali ovo jeste knjiga koja motiviše, pokreće, jednostavno ti ne da mira i tera te napred. Vrlo je kreativna, lepa i zanimljiva. Dosta toga što je Sandro rekao je živa istina koju treba upiti i treba se njome voditi.

Imam osećaj da ne mogu da nađem dovoljno dobre reči da opišem šta ova knjiga u meni budi i kako se osećam i koliko mi se ona dopala. I zaista, ako budete u prilici makar da je vidite negde u nekoj knjižari, prelistajte je, videćete da će vam privući pažnju. A ja se nadam da Sandro već polako sprema sledeću knjigu koja će sledeće godine ugledati svetlost dana.

Što se citata tiče, kao što sam rekao, ima ih toliko da bi nabrajanje potrajalo, a i mnogo je lepši osećaj kada ih pročitate u samoj knjizi, tako da ću ovde ostaviti tri nasumično izabrana.

Izdvojeni citati:

ne pričaj mi priče djeluj mi djela ok

sandro Slavnić

nekome si cijeli svemir ne zajebavaj se

sandro Slavnić

pa blento jedan ne daj na sebe sebi si sve

sandro Slavnić

Detalji o knjizi:

Knjiga: Na tezgi godišnjih doba
Autor: Sandro Slavnić (@sandrotellingstories)
Izdavačka kućaSOULFOOD
Godina izdanja: 2020.
Žanr: Životni

Kako sam saznao za knjigu: Pratim na instagramu autora ove knjige

Omiljeni lik: /
Najmanje omiljeni lik: /
Ocena: 10/10

The form you have selected does not exist.

Ostavljeni komentari i članci u kojima je spomenut ovaj članak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Like
Close
Petrov svet Tiny Salt theme © Copyright 2020. All rights reserved.
Close