Muza noćnih mora (Lejni Tejlor)

1.1K

Moje oduševljenje se samo nastavilo u odnosu na prethodnu knjigu. Nemoguće je opisati vožnju ovim svetom koji je izmaštala Lejni u romanu Muza noćnih mora.

Prošla knjiga se završila tako da bi gotovo svi rekli da je kraj. Ono što je bilo najzanimljivije, knjigu je završila na način koji nije očekivan. Ono, svi navijamo za neki kraj, a ona vam ga da ali na njen način. Ovde nije u potpunosti ponovila to. Kraj me ovog puta nije toliko oduvao i ostavio u šoku, ali je možda razlog tome što je ovo stvarno kraj duologije. Ili ipak nije?

Definitivno, Lejni je neko ko je vrsan pisac i sa neverovatnom lakoćom dočarava i osećanja i događaje. Ova knjiga je donela puno toga neočekivanog i zaista nisam mogao ni da pretpostavim u kom će pravcu radnja knjige ići. Ono što me ne bi iznenadilo je da se pojavi još neka knjiga iz ovog sveta, možda ne direktan nastavak, ali u vezi sa ovim da.

Ukoliko ste i mrvicu razmišljali da li da pročitate ove knjige, učinite to! Dajte im šansu i verujem da će vas oduvati, a vaš centar za maštanje će vam biti veoma zahvalan na ovako divnoj „hrani“. I verujem da bi poželeli i vi da imate jednu od moći koje se spominju u knjizi.

Neminovno je ovde izdvojiti Novu kao glavnog negativca, ali ono što je ovde najzanimljivije je da razumete i jednu i drugu stranu, njihovu bol i potrebu da čine to što čine. Ipak, morate stati na jednu stranu, a ja sam stao na stranu protiv Nove.

Izdvojen citat:

Postoje li ograničenja?
— Samo granice mašte.

Detalji o knjizi:

Knjiga: Muza Noćnih mora (Muse of Nightmares)
Autor: Lejni Tejlor (Laini Taylor)
Izdavačka kuća: Publik praktikum
Godina izdanja: 2018. (za srpsko tržište 2019.)
Žanr: Fantastika

Kako sam saznao za knjigu: Čitao sam prvi deo

Omiljeni lik: Suhejle
Najmanje omiljeni lik: Nova
Ocena: 9/10

Da li Vam se svidela ova objava?

Budite u toku sa novim objavama na blogu.

Sačekajte trenutak...

Hvala Vam što ste se prijavili!
Proverite Vaš inbox ili spam/junk za mail dobrodošlice!

Ostavljeni komentari i članci u kojima je spomenut ovaj članak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Like
Close
Petrov svet Tiny Salt theme © Copyright 2020. All rights reserved.
Close