Bez izlaza (Tejlor Adams)

997

Bez izlaza je triler koji vas prikuca za stolicu! Jedna od onih knjiga koju uzmete i jedva možete da ispustite iz ruku. Kada sam započeo da čitam bio sam skeptičan i mislio sam da mi se neće dopasti, međutim posle 30ak stranica sve se promenilo.

Već oko 100. strane (kad počinje „Ponoć“) sam se zapitao šta to još može da se desi jer već do tada se mnogo toga desilo, ali shvatio sam da je imalo još šta da se desi. Knjiga sa dosta preokreta i onih momenata kada mislite da je kraj, ali ipak vidite da nije. A onda, taman kad pomislite da je kraj, nije bio kraj! Kad sam već kod kraja, sam kraj knjige nisam siguran da je dobar. Naravno, neću reći zbog čega se dvoumim zbog eventualnih spojlera ali me je ostavilo u razmišljanju da li je dobar takav kraj ili bi bio bolji ako bi.. Verujem da će oni koji budu čitali shvatiti.

Više puta sam pomislio kako bih voleo da vidim ovu knjigu pretočenu u film i upravo sam pročitao da su prava za snimanje filma otkupljena, tako da ću sigurno otići da ga odgledam! Već se radujem!

Ono što posebno moram da pohvalim jesu korice knjige. Ona plava (usudio bih se da kažem da je to boja očiju Tuđina) je pravi kontrast na stranici, mada bih ja dodao i malo jake crvene (jedan jedini spojler: Knjiga je krvava!).

Sećam se kad sam čitao Dečak od stakla od Karizija (to je inače moj prvi triler roman zbog kog sam i počeo da čitam trilere i dalje – i danas je godinu dana kako sam ga pročitao!) čitao sam ga sa strepnjom i strahom i plašio se da nastavim dalje iz straha šta će se desi glavnim junacima a opet sam bio i dosta radoznao da saznam. To mi se desilo tek ponovo sa ovom knjigom. Definitivno sve pohvale i preporuke za ovu knjigu. Jezivo dobra knjiga!

Izdvojen citat:

Istorija se ne ponavlja, ali može silno da nalikuje na određene epizode.

Tejlor Adams

Detalji o knjizi:

Knjiga: Bez izlaza (No Exit)
Autor: Tejlor Adams (Taylor Adams)
Izdavačka kuća: Vulkan
Godina izdanja: 2017. (za srpsko tržište 2018.)
Žanr: Triler, Misterija

Kako sam saznao za knjigu: YouTuber Igorove recenzije ju je preporučio svojim gledaocima

Omiljeni lik: Darbi
Najmanje omiljeni lik: Ešli
Ocena: 10/10

Da li Vam se svidela ova objava?

Budite u toku sa novim objavama na blogu.

Sačekajte trenutak...

Hvala Vam što ste se prijavili!
Proverite Vaš inbox ili spam/junk za mail dobrodošlice!

Ostavljeni komentari i članci u kojima je spomenut ovaj članak

  1. Повратни пинг: Na nišanu (Tejlor Adams) – Petrov svet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Like
Close
Petrov svet Tiny Salt theme © Copyright 2020. All rights reserved.
Close