Prelepo loša (Eni Vord)

516

Ovog puta ću biti nešto kraći, ali podjednako iskren. Roman Prelepo loša je definitivno jedan od onih romana bez kojih sam najopuštenije mogao da živim. Donosi on nešto malo drugačije od većine romana koje sam čitao, međutim ipak nije to to.

Kroz ceo roman mi pratimo priče koje se prepliću – dan/noć ubistva, sedmice koje prethodne tom ubistvu i godine koje prethode tom ubistvu. Dakle, u isto vreme pratimo tri toka radnje i to se bez problema da ispratiti. Međutim, u pojedinim delovima knjiga je pomalo (meni bar) bila naporna i dosadnjikava. Shvatam da su ti delovi služili da autorka što bolje prikaže pojedine likove, da bi kasnije povezala to sa posledicama. Ali sve u svemu, moglo je to i kraće.

Možda najzanimljiviji deo romana jeste radnja smeštena u Skoplju. Nema puno poglavlja o tome, niti se tu nešto previše toga zanimljivog pročita. Dosta je stereotipa, ali spominjanje događaja sa početka 21. veka su svakako interesantna, posebno što sam tada bio živ i to je neko moje vreme.

I druga dobra stvar koju imam da kažem u vezi ove knjige su definitivno korice! Što se mene tiče, Vulkan definitivno ume da izabere dobre korice i čini mi se da retko kad u tome greši. Ipak, više puta se desilo da unutrašnjost tih korica ne prati same korice. Nažalost.

Izdvojeni citati:

Ako toliko boli oprostiti se od nekoga, onda moraš da budeš sa tom osobom.

Eni Vord

Detalji o knjizi:

Knjiga: Prelepo loša (Beautiful Bad)
Autor: Eni Vord (Annie Word)
Izdavačka kućaVulkan
Godina izdanja: 2019. (za srpsko izdanje 2020.)
Žanr: Triler

Kako sam saznao za knjigu: Video sam je na Instagramu

Omiljeni lik: /
Najmanje omiljeni lik: Medi
Ocena: 5/10

Da li Vam se svidela ova objava?

Budite u toku sa novim objavama na blogu.

Sačekajte trenutak...

Hvala Vam što ste se prijavili!
Proverite Vaš inbox ili spam/junk za mail dobrodošlice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Like
Close
Petrov svet Tiny Salt theme © Copyright 2020. All rights reserved.
Close