Laži (T. M. Logan)

1K

O romanu Laži sam dosta čitao i svi su imali pozitivne utiske o njoj. Kažu da je drugi roman ovog pisca (29 sekundi) još bolji. Meni je i ovaj roman bio veoma dobar.

Fantastičan triler koji već od prve stranice prelazi na stvar i hvata vas u priču. Nema onog uvodnog dela dok radnja ne počne. Ovde prvo uletite u radnju pa onda se upoznajete sa likovima i radnjom. On samog početka sam bio na strani glavnog lika iz čijeg ugla se priča priča, ali vremenom je počeo da me nervira nekim postupcima. Razumem njegovu potrebu da se izbori za svoju istinu, ali mi nije baš legao najbolje.

Sa druge strane, ovaj roman pokazuje koliko u eri tehnologije je sve dostupno i koliko se ništa ne može sakriti. Sve je podložno proveri. Zaista ne bih voleo da se nađem u takvoj situaciji. Mada mi je zanimljivo da čitam romane na tu temu.

Ovo je roman koji se čita u jednom dahu. Napisan je veoma jednostavno i lako se čita. Poglavlja su kratka i kad ga počnete preskakaćete i obroke samo da bi saznali ko se krije iza svega na kraju knjige. Ovo je jedan od retkih romana gde sam imao potrebu da virnem na kraj knjige ali sam se suzdržao da ne pokvarim sebi uživanje.

Kome se ovaj triler svideo slobodno neka pročita i roman Nevina od El Kroft (pisao sam o njemu u decembru). Neće se pokajati!

Izdvojeni citati:

Ne shvataš šta imaš dok to ne izgubiš.

T. M. Logan

Fotografisanje, deljenje i objavljivanje nije ono što stvari čini onim što jesu.BItno je raditi stvari. Doživljavati ih. Živeti.

T. M. Logan

Detalji o knjizi:

Knjiga: Laži (Lies)
Autor: T. M. Logan (T. M. Logan)
Izdavačka kuća: Evro Book
Godina izdanja: 2017. (za srpsko tržište 2018.)
Žanr: Triler

Kako sam saznao za knjigu: Video sam na Instagramu da je dosta popularna

Omiljeni lik: Vilijam
Najmanje omiljeni lik: ███████
Ocena: 10/10

Da li Vam se svidela ova objava?

Budite u toku sa novim objavama na blogu.

Sačekajte trenutak...

Hvala Vam što ste se prijavili!
Proverite Vaš inbox ili spam/junk za mail dobrodošlice!

Za još utisaka o romanima iz istog žanra, kliknite ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Like
Close
Petrov svet Tiny Salt theme © Copyright 2020. All rights reserved.
Close