Dnevnik besne domaćice (Sju Kofman)

1.3K

Verujem da će biti onih koji će smatrati da je besmisleno ocenjivati knjigu koja nije završena, a posebno onu koja je jedva započeta. O romanu Dnevnik besne domaćice neću dužiti, pročitao sam 64 strane od 285 strana i tu sam stao. Danima sam je držao na polici u nadi da će me nešto privući da joj se vratim, međutim ništa se nije desilo.

Kako se bliži Nova godina, tako se bliže i nove odluke a jedna od njih je da ne trošim vreme na knjige koje me ne privlače, da ne čitam na silu, da ne radim bilo šta na silu. Prosto, želim da uživam koliko god je to moguće i da mi svaki dan bude ispunjen što više stvarima koje će me ispunjavati. A to želim i vama u dolazećoj godini!

Ne mogu da kažem da je knjiga loša, da je očajna, da je bezveze. Stvara se tu lepa podloga za priču. Samo je to sve meni nekako bilo neinteresantno. Možda je do mene i do perioda u kom je čitam, možda je do knjige. Znam samo da sam očekivao zabavniju knjigu sa mnogo više nekih dosetki i misli koje će me zabaviti a to baš i nisam dobio.

Ono što bih posebno istakao kao nešto pozitivno jeste fizički izgled knjige. Dopada mi se što korice imaju i unutrašnji deo, ne znam kako se to tačno zove ali knjiga nekako izgleda luksuznije i bolje. Znam da je to samo za serijal Amerikana, ali bih veoma voleo kada bi Laguna nastavila u tom pravcu sa svim njenim budućim knjigama.

Izdvojen citat:

U današnje vreme sama diploma ne znači ništa. Moraš nešto da poseduješ, neku obdarenost, nešto što možeš da ponudiš osim sebe same.

Sju Kofman

Detalji o knjizi:

Knjiga: Dnevnik besne domaćice (Dairy of a Mad Housewife)
Autor: Sju Kaufman (Sue Kaufman)
Izdavačka kućaLaguna
Godina izdanja: 1967. (za srpsko izdanje 2020.)
Žanr: Triler, Misterija

Kako sam saznao za knjigu: Video sam je na sajtu izdavačke kuće

Omiljeni lik: Besna domaćica
Najmanje omiljeni lik: Džonatan
Ocena: 5/10

Utiske o tematski sličnim romanima možete videti ovde.

Da li Vam se svidela ova objava?

Budite u toku sa novim objavama na blogu.

Sačekajte trenutak...

Hvala Vam što ste se prijavili!
Proverite Vaš inbox ili spam/junk za mail dobrodošlice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Like
Close
Petrov svet Tiny Salt theme © Copyright 2020. All rights reserved.
Close